Новий випуск шоу "Хто зверху?", що виходить на Новому каналі, відзначився фліртом зіркової блондинки Лесі Нікітюк з грузинським красенем Іраклі Макацарія.

Почалось все з того, що ведучий та капітан чоловічої команди Сергій Притула жартома назвав Лесю Нікітюк «брикетом масла», таким чином вказавши на її картате біло-червоне вбрання. Леся “за словом у кишеню не полізла” і одразу ж відреагувала.

Леся Нікітюк та її команда

“Раз я масло, можна я тоді намажу Іраклі?” – сказала Нікітюк. Леся Нікітюк

Пізніше, коли командам потрібно було вгадати пісню та її виконавця, прозвучала композиція Олі Полякової “Лед тронулся” – Леся одразу ж адресувала цю пісню Іраклі. Зірка Нового каналу не соромилася протягом всього випуску фліртувати з грузинським красенем. Леся малювала в повітрі сердечка, а знаменитий холостяк посилав їй у відповідь повітряні поцілунки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Леся Нікітюк та Іраклі Макацарія

Коли на шоу залунала пісня “Дим” групи “Время и Стекло” Леся уже не стримувалася – вона пішла танцювати з Іраклі. Варто сказати, що сам Іраклі Макацарія не був проти запалити з ведучою.

Леся Нікітюк та Іраклі Макацарія

Та все ж попри всі спроби капітана жіночої команди зачарувати завидного грузинського нареченого, з пантелику вона його не збила, і чоловіча команда здобула перемогу в цій грі.

Леся Нікітюк та Іраклі Макацарія

“Команда переможців дуже крута! У мене від гри залишилися дуже позитивні емоції. Ми показали, що ми сила”, – сказав Іраклі. Іраклі Макацарія

В команді з Іраклі грали Ілля Кваша та Олександр Пікалов. А під проводом Лесі Нікітюк – Надія Мейхер, Яна Заєць і Христина Шишпор.

Нагадаємо, раніше Ірма Вітовська згадала, як рятувала життя, неймовірна історія гідна фільму

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоу "Розсміши коміка" кардинально змінило формат

Також "Знай.ua" писав, що "Зважені та щасливі" боролися за блага цивілізації