Новий конкурс "Правда чи брехня" на зйомках шоу Нового каналу "Хто зверху?" змусив актрису Ірму Вітовську зізнатися в деталях однієї, невідомої досі, історії з її життя.

Актриса розповіла, як їй одного разу довелось врятувати ведмедицю на ім'я Христина. З твариною Ірма зустрілася на знімальному майданчику під час зйомок одного з фільмів.

Ірма Вітовська

"На початку картини була сцена, де з'явилася ведмедиця. Потім я виставила фото з нею на Facebook. Христину впізнали захисники тварин, які протягом довгого часу не могли витягнути її з жахливих умов. Вони звернулися до мене і запитали, чи можу я допомогти, – пояснила Вітовська."

Пізніше Вітовська написала офіційного листа міністру екології та природних ресурсів, і через короткий час ведмедиця була перевезена в хороші умови у заповіднику.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я збираюся провідати Христину, і щаслива, що вона живе. Бачила її фото. Зовсім інша тварина, ніж та, що була на зйомках", – зізналася Вітовська. Ірма Вітовська

Участь у шоу Нового каналу Ірма брала разом зі Світланою Тарабаровою, Олександрою Машлятіною та капітаном Лесею Нікітюк. Проти дівчат виступили Сергій Притула, Роман Міщеряков, Олексій Тритенко та Іван Люленов.

Нагадаємо, раніше зміна іміджу Катерини Кухар викликала фурор серед її фанатів

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Зважені та щасливі” боротимуться за блага цивілізації

Також "Знай.ua" писав, що шоу “Розсміши коміка” кардинально змінює формат