Довгоочікувана прем'єра шоу “Танці з зірками” відбулася у неділю 25 серпня. Неперевершене мистецтво танцю продемонстрували MARUV, Олена Кравець, Володимир Остапчук, Дзідзьо та інші. Шоу вели веселий Юрій Горбунов та неперевершена Тіна Кароль.

В суддівський склад нового сезону увійшли Катерина Кухар, Влад Яма і Франсиско Гомес, які відомі на весь світ неймовірним талантом танцю. Кожен прямий ефір не обходиться без їхніх неймовірних нарядів та зміни образів.

Катерина Кухар та судді шоу

Цього разу окрім танцювальних боїв зірок величезне враження на глядачів справила кардинальна зміна образу Катерини Кухар – зірка обрізала волосся. Катерина Кухар постала перед камерами телешоу в яскравому рожевому платті та з новою зачіскою - стильним каре.

Катерина Кухар

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

“Катюша ви казкова! Мрію потрапити на ваш балет! Вірю, що мрії збуваються “, “У Каті, здається, завжди волосся були довгим. А з короткими взагалі, як лялечка!”, “ Ви, як завжди, прикраса проекту. Захоплююся вашою красою, гострим розумом і красномовством. Сукня просто чудова”, “З нетерпінням чекаю особливо ваших коментарів. Вони бувають колючими, але такими доречними “, “Новий імідж? Бомба!”, - коментують шанувальники. Шанувальники Катерини Кухар

Нагадаємо, раніше красунчик Володимир Остапчук станцював для кумира

Як повідомляв портал "Знай.ua", вибуховий сезон "Танці з зірками" вже на екранах

Також "Знай.ua" писав, що MARUV у прямому ефірі зробила приємно Катерині Кухар