Другий тиждень шоу готує для учасників шоу “Зважені та щасливі” на телеканалі СТБ особливе завдання – Твістер на водоймі.

Тренери шоу - Марина Боржемская та Іраклі Макацарія запропонують учасникам заробити на конкурсі зручності для своїх кімнат: фен, ноутбук, Плейстейшн. Кожен зможе вибрати 5 предметів, які хотів би отримати.

Шоу

Як буде проходити конкурс: на водоймі розмістять конструкцію, на якій стоятимуть учасники. Їх завдання якомога довше простояти в незручних позах, щоб отримати для себе або партнера більше благ цивілізації і бонусні кілограми.

Шоу

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Партнери повинні стояти спина до спини, між 2 стінками, спираючись руками і ногами на кольорові гуртки. Коли ведуча шоу Аніта Луценко почне крутити барабан, встояти зможе тільки найсильніший.

Минулого тижня проект залишила перша учасниця - Катерина Лукьяшко. Її початкова вага становила 127 кг, і за три місяці вона скинула 24 кг.

Нагадаємо, раніше розійшлися улюбленці мільйонів українців зі "Зважені та щасливі"

Як повідомляв портал "Знай.ua", показали як виглядає учасниця, яку відправили худнути додому

Також "Знай.ua" писав, що тренер "Зважені та щасливі" записав зворушливе звернення з онкоцентру