У новому сезоні проекту "Зважені та щасливі" глядачі СТБ спостерігають за трансформацією учасників. Вже в першому випуску проект покинула одна учасниця. Нею стала Катерина Лук'яшко з команди Марини Боржемской.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На проект Катерина прийшла з вагою 127 кг За перший тиждень їй вдалося втратити всього 2 кг, учасники проголосували на вильоті за неї і їй не вдалося в рамках табору для схуднення продовжити свою трансформацію.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я ніколи не займалася спортом. В школу не ходила на фізкультуру. Одне тренування Марини, яка розрахована на годину, у мене займала 2-3 години. Оскільки я не знала, як правильно це робиться. Тому очікувати феноменальних результатів не можна", - вважає Катя.

При цьому дієтолог проекту Світлана Фус розрахувала для кожного учасника оптимальна кількість їжі. Крім того, вона завжди готова консультувати учасників, які вибули і коригувати. Крім того, для учасників сплачений зал, де вони можуть займатися. Проте дівчина поки що не може знайти часу на тренування.

"Коли історія для мене закінчилася, всі учасники проекту проголосували проти мене, я була розчарована в схудненні і проекті. Я зірвалася, могла випити алкоголь. Мені потрібно було час зрозуміти, навіщо мені це далі потрібно", - казала Катя.

Початковий вага Каті 127 кг, за три місяці вона схудла на 24 кг. У Катерини був молодий чоловік, якому подобалася її повнота і коли вона набирала вагу. Але в студії він все ж вирішив, що йому важлива не полненька Катя, а просто Катя в будь-якому вазі. Марина Боржемская вважає, що Катя недопрацьовує і могла схуднути набагато краще.

"Коли я тільки повернулася додому, я майже не худла. Знаходила безліч причин, чому я не можу це робити. У якийсь момент зрозуміла, що треба взяти себе в руки і перестати жаліти себе. Якщо я прийшла на проект, взяла таку відповідальність, то треба йти до кінця. Буде соромно перед собою, якщо не зроблю це", - прокоментувала Ангеліна, яка на проект прийшла з вагою 104 кг

На фіналі була 70 кг. А зараз – 65 кг. Ангеліна далі тренується і правильно харчується.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія розкрився, говорячи про Боржемской.

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважені та щасливі" записав зворушливе звернення з онкоцентру.

Також Знай. ua писав, що чого очікувати від нового сезону "Зважених та щасливих".