Українці щовечора на телеканалі СТБ стежать за метаморфозами учасників популярного проєкту "Зважені та щасливі". На жаль, уже в першому випуску проєкт покинула одна учасниця.

На минулих вихідних на ток-шоу "Зважся!" глядачі побачили як виглядає Катерина Лук'яшко. Вона прийшла на проєкт з вагою 127 кг, за три місяці схудла на 24 кг.

І на цьому "презенти" не закінчилися і до студії прийшли переможці сьомого сезону Наталія Токарєва і Олексій Добрянський, які разом худнули на проекті. Наталя прийшла на проєкт з вагою 135 кг, зараз її вага – 70 кг. Вони з Олексієм розійшлися рік тому, через три місяці після закінчення проєкту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наташа Токарєва

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олексій

"Мабуть, все пішло разом з нашими кілограмами. У нас немає конкретної відповіді, чому це сталося. Ми захотіли чогось більшого. Були якісь дрібні сварки, але ми не ображали одне одного. Наприклад, Льоша ходив постійно з телефоном, поставив на нього блок. Я постійно запитувала, з ким він листувався. Напевно, так все почалося", - коментувала Наталя, у якої вже з'явилася нова кохана людина.

Наташа

Олексій розповів, що зараз живе з мамою в Одесі, продовжує займатися в залі, працював за кордоном. У нього є дівчина. З приводу причин розставання, Олексій згоден: "Надмірний контроль чоловіків до добра не доводить. Наташа дуже ревнувала і тиснула на мене. Зараз у мене є дівчина. Вона довіряє мені, а я їй. Іноді хочеться, щоб людина тобі просто довіряла".

Більше історій вибулих учасників і героїв минулих сезонів, дивіться щосуботи о 14:00 на телеканалі СТБ у ток-шоу "Зважся!".

Нагадаємо, "Зважені та щасливі": як виглядає учасниця, яку відправили худнути додому.

Як повідомляв Знай.uа екс-холостяк Іраклі Макацарія попрощався з літом на самоті: "Келих порожній...".

Знай.uа писав, тренер "Зважені та щасливі" записав зворушливе звернення з онкоцентру: "Молимося за тебе...".