Стартували зйомки дев'ятого сезону популярного шоу "Зважені та щасливі". У новому сезоні на глядачів чекає дуже гаряча боротьба за нове, щасливе та здорове життя.

Телеканал СТБ розкриває деякі секрети та цікавинки шоу,яке глядачі зможуть дивитися вже цієї осені.

На місце ведучої повернуласяфітес-стренер відома Аніта Луценко.

А з учасниками займатимуться Марина Боржемська та Іраклі Макацарія.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У новому сезоні успіх учасників залежатиме лише від них самих.

"Іраклі дуже цікавий суперник. Дивлюся, як веде себе на майданчику – він активний, нудьгувати мені не доведеться. Бачу, що він у гарній фізичній формі.

Людина звикла працювати над собою. Для мене це величезний показник. Адже, якщо він вимогливий до себе, значить, буде таким же вимогливим і до учасників. Його привели до такої прекрасної фізичної форми його знання, якими він поділиться з командою і глядачами. Я не знайома з його тактикою тренувань, але знаю, що він постійно знімає спортивні рубрики для грузинського телеканалу, робить мотиваційні зустрічі і відкриті тренування" - говорить Марина.

Вона назвала свого колегу по шоу справжнім професіоналом та впевнена, що в Україні він ще розкриється.

Також Марина поділилась думками про те, що думає стосовно роботи на шоу і чи означає, що гарний спортсмен зможе стати і гарним тренером для учасників та забезпечить їм гарні результати.

"Це взагалі велика рідкість. Наприклад, тренер Слави не мав до спорту ніякого відношення. І саме він призвів Славу до високих досягнень в аматорському боксі. Якщо тобі щось подобається, якщо у тебе це виходить, не обов'язково бути професійним спортсменом, щоб бути професійним тренером. Особистими знаннями і любов'ю до цього можна скласти хорошу конкуренцію профі тренеру і спортсмену".

До того ж, Марина впевнена, що Іраклі принесе свіжий подих в проект, що завжди цікаво.

Для неї особисто це буде стимулом, проте вона докладе всіх зусиль, щоб у ї команді знову були переможці, як і минулих сезоні.

Нагадаємо, автори "Зважені та Щасливі" розповіли про спортивні досягнення Іраклі Макацарія.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Холостяка" показав, як тренує учсників "Зважені та щасливі".

Також Знай.ua писав про те, що Макацарія розповів про зйомки нового сезону "Зважені та щасливі".