На території Норвегії помічені тактичні групи спецназу Росії, які діяли як на Шпіцбергені, так і на материковій частині країни. Про це повідомляє видання Хвиля, посилаючись на норвезьке видання Aldrimer.

У виданні зазначили, що російський спецназ провів розвідку головних об'єктів критичної інфраструктури.

Вся інформація ґрунтується на даних союзних Норвегії розвідок, а також фотознімках, зроблених з літаків-розвідників США.

бойовики
бойовики

Документи доводять, що російський спецназ, який знаходиться на Шпіцбергені, продовжує проводити військові навчання в Баренцевому морі.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Російський Північний флот в останні пару тижнів провів ряд маневрів в країні Франца Йосифа, в тому числі десантні навчання. Брала участь менша військово-морська група, що складається, серед іншого, з фрегата і двох десантних кораблів. Але в той же час російський спецназ і інші сили також були активні.

бойовики
бойовики

Також північний флот Російської Федерації мобілізував одну спеціальну підводний човен типу П-650 "Малий", призначення якої приховане розміщення сил спеціального призначення.

У виданні Aldrimer зазначили, що крім операції на Шпіцбергені, розвідувальні місії РФ помічені і на материковій частині Норвегії, де російські військові ховаються під виглядом цивільних.

Нагадаємо, Путінським головорізам не потрібна "тиша" на Донбасі, готують гаубиці і танки до бою.

Також Знай.uа писав, що бойовики підірвали автомобіль ООН.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що ватажок "ДНР" Пушилин виступив з екстреним заявою.