Стало відомо, що в суботу, 10 серпня, через підрив автомобіля на бомбі в східному лівійському місті Бенгаза загинули троє працівників Організації Об'єднаних Націй (ООН). Про це повідомляє Reuters.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Здається, ще 10 чоловік було поранено, у тому числі і діти.

Дана атака сталася, коли Організація Об'єднаних Націй тільки уклала перемир'я в столиці країни Тріполі, де базується на сході Лівійська національна армія (ЛНА) зробила несподівану атаку.

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш засудив напад і підтвердив отриману інформацію про двох загиблих у вибуху. Потім медики повідомили, що третій співробітник ООН пізніше помер від отриманих поранень у лікарні.

"Генеральний секретар закликає всі сторони дотримуватися гуманітарного перемир'я і повернутися за стіл переговорів, щоб переслідувати мирне майбутнє, якого заслуговує народ Лівії", - сказав офіційний представник США Стефан Дюжаррик.

Варто відзначити, що в суботу Рада Безпеки Організації Об'єднаних Націй повинна була зібратися на прохання Франції для обговорення останніх подій в Лівії.

Вибух стався перед торговим центром і банком. Принаймні, один згорілий автомобіль ООН можна було побачити на місці події.

Нагадаємо, що Київ поставив на вуха потужний вибух.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Танзанії вибухнула цистерна з пальним загинули більше 60 людей. Ще близько 70 осіб отримали поранення.

Також портал Знай.ua писав, що у Копенгагені стався ще один потужний вибух, цього разу на території поліцейської дільниці.