Тепер, громадянам України, які бажають оформити у відділеннях ДМС біометричні документи, записавшись за допомогою терміналу і ставши в чергу формату "сьогодні на сьогодні", не доведеться чекати своєї черги безпосередньо в підрозділі.

Відомо, що потрібним очікуванням у черзі займеться Viber-бот. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби VIber.

Для того, щоб отримувати повідомлення від бота, громадянину достатньо лише зробити одну просту дію - за допомогою програми Viber сканувати QR-код на отриманому в підрозділі ДМС талоні.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після цього відвідувач отримуватиме в месенджері повідомлення про його рух у черзі на отримання адміністративних послуг.

Зараз новий Viber-бот в тестовому режимі працює тільки в територіальних підрозділах ДМС в Києві для осіб, які оформлюють паспорт громадянина України у формі ID-карти і паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Поступово він допоможе мінімізувати час перебування в підрозділах ДМС по всій Україні і не тільки громадянам України, але й іноземцям та особам без громадянства.

Нагадаємо, долю Порошенка визначить поліграф, суд запросив екс-гаранта "поспілкуватися": "Паспорт при собі".

Як повідомляв Знай.uа, про львівській поліклініці з'являться "золоті" двері: журналісти розкрили схему бізнесменів з чужими паспортами.

Знай.uа писав, приватизація квартири 2019: важливі аспекти і нюанси оформлення.