В магазині EVA розгорівся конфлікт з рукоприкладством. Цей інцидент зняли на відео і опублікували в Telegram-каналі hyevuy dnepr.

Так, на відео події починаються з прибуття в магазин копів у формі, які озброєні автоматами. До цього моменту на виході стояли дві дівчини, яких затримали працівники цього магазину. Одна з громадянок розмовляла по телефону і розповідала про те, що відбувається в магазині EVA. Вона наголосила, що співробітники магазину вже викликали копів.

Один з прибулих на місце події правоохоронців повів одну з дівчат вглиб магазину. А другий же наблизився до зауважувала по телефону.

Потім дівчина задала питання правоохоронцю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"За що мене тут тримають?", - поцікавилася дівчина.

Однак після заданого копу питання з усього розмаху отримала по обличчю, а потім їй і зовсім заламали руки.

Залишилося тільки чекати, коли компетентні органи розберуться з поліцейськими і дадуть їм відповідну правову оцінку.

Нагадаємо, що в Дніпрі стався справжній каменепад через якого постраждали автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з лікарні і не повернувся назад.

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі загубилися відразу троє дітей.