До кінця цього року абоненти передплаченого зв'язку Kyivstar, Vodafone і lifecell отримали можливість переказувати кошти на рахунки інших операторів зі зниженою комісією – 0,5%.

Тепер грошові перекази з мобільних рахунків стануть більш вигідними для українців. Вже не потрібно вводити 16-значний номер банківської картки – досить вибрати контакт у телефонній книзі і з допомогою додатків Смарт-Гроші (Kyivstar), SharPay (VodafonePay) або paycell.lifecell.ua перевести гроші.

«Тільки з початку 2019 року сервісом Смарт-Гроші скористалося понад 420 тис. абонентів. Попит є, і він зростає. Такі переклади – це проста і доступна альтернатива банківським карткам», – заявив керівник департаменту мобільних фінансових послуг Kyivstar Сергій Коптик.

«З новою пропозицією сподіваємося на стрімке зростання попиту на цю послугу. Впевнений, що мобільні платежі знайшли свою нішу серед класичних банківських фінансових послуг», – сказав керівник напряму фінансових послуг Vodafone Дмитро Коваль.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Платежі можна здійснювати в будь-якому місці в будь-який час зі свого смартфона буквально за кілька секунд. Ми і надалі плануємо розвивати цей сервіс, щоб мобільні гроші стали зручною заміною звичайного гаманця для наших абонентів», – підкреслив директор фінансової компанії Paycell Олександр Мартиненко.

Нагадаємо, що клієнти Kyivstar отримали нову лінійку тарифів мобільного зв'язку і домашнього інтернету.

Як повідомляв портал Знай.uа, Kyivstar вирішив повністю змінити свої тарифи і підняти на них ціни.

Також портал Знай.uа писав, яким інтернет-провайдерам віддають перевагу українці.