Український бізнесмен, президент компанії KAN Development і друг столичного міського голови Віталія Кличка Ігор Ніконов одружив свого сина Андрія.

Так, 55-річний бізнесмен разом з сім'єю обирав локації для заходу і їх погляд зупинився на Греції. Відомо, що свято тривало кілька днів.

Ніконов влаштував свято для старшого із синів, нагадаємо, що Ніконови виховують десятьох дітей. А ось фотографії з заходу з'явилися в соцмережах наречених та їх оточення. Про це пише видання "Страна".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Весільну церемонію відгуляли дуже по-багатому. Гостей розважав навіть Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, а ведучими вечора були Андрій Доманський та Володимир Остапчук, той, який зараз бере участь у шоу "Танці з зірками". До речі, виступ Вєрки Сердючки на корпоративі або приватній вечірці коштує не менше €25 000 за 40 хвилин.

На весіллі були присутні і батьки нареченого: бать Ігор Ніконов і мачуха Іванна. Всього в сім'ї десятеро дітей: діти від попереднього шлюбу Ніконова - Аля, Андрій і Таня; діти Іванни від попереднього шлюбу - Лера, а також спільні діти - двійнята Оля і Аня, Аріна, Олександр, Георгій і Аліса.

Сестри нареченого

Нагадаємо, Порошенка з ірокезом і Гонтарєва в гіпсі: ексглава Нацбанку втерла ніс ціною п'ятого президента України.

Як повідомляв Знай.uа пожежа у Гонтарєвої: копи перевірять сотні дзвінків в радіусі маєтку.

Знай.uа писав, Порошенко обіцяє українцям три мільйони: вся справа у Гонтарєвій.