До кінця робочого тижня погода в Україні буде теплою, проте місцями прогнозуються дощі, а стовпчик термометра будуть поступово опускатися до +17 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так у четвер, 3 жовтня, в південних і східних областях країни буде сухо, а температура повітря вдень становитиме до +23…+25 градусів тепла, вночі опуститься до +11…+13 градусів. На заході і півночі України прогнозуються дощі, денна температура повітря до +17…+19 градусів, а вночі стовпчик термометра показуватиме +11…+13 градусів за Цельсієм. У центральній частині буде без будь-яких опадів, а максимальна температура повітря вдень сягне +20…+22 градусів, а вночі +11…+13 градусів за Цельсієм.

п'ятниця, 4 жовтня, в західних і північних областях України прогнозуються дощі, температура повітря вдень підніметься до +11…+13 градусів тепла, а вночі стовпчики термометра покажуть до +9…+11 градусів за Цельсієм. На сході та півдні країни очікується суха погода, температура повітря вдень становитиме +17…+19 градусів тепла, а вночі впаде до +11…+13 градусів. У центральних областях прогнозуються дрібні дощі, вдень температура повітря буде становити +14…+16 градусів, а вночі стовпчики термометра покажуть +9…+11 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Нагадаємо, що 14 жовтня світле свято Покрови Пресвятої Богородиці не забудьте привітати усіх своїх близьких.

Як повідомляв портал Знай.ua, прибульці з Планети смерті приступили до підготовки фінального плану знищення людства і Землі.

Також портал Знай.ua писав, що модниці та модники Львова, приготуйтеся: у серці Галичини пройде Lviv Fashion Week. Грандіозна подія осені відбудеться 10-13 жовтня.