Пориньте трішки у світ знань! Привітайте викладачів зі святом, навіть якщо школа залишилася уже в минулому. Пропонуємо добірку чудової прози із Днем вчителя.

Офіційне привітання із Днем учителя

Напевно, серед дорослих немає такої людини, у пам'яті якої не зберігся б зі шкільних років образ улюбленого педагога, найкращого наставника, вчителя, що допоміг долучитися до шкільного життя, культури.

Давайте віддячимо вчителю за мудрість та душевну щедрість, за глибокі знання й допомогу у пізнанні світу. Педагог навчив вас будувати майбутнє, цінувати справжні стосунки, порядність, честь і доброту. І ми, у свою чергу, повинні тепер проявляти свою турботу про них, приділяти увагу, дарувати слова подяки.

Проза із Днем вчителя: гарні вітання

В Україні вчитель здавна став еталоном відповідальності й справжнього служіння справі у вихованні. Ось чому від Вашої праці залежить не тільки майбутнє учнів, а й усієї країни у цілому. Зі святом вас! Із Днем вчителя! Прийміть у цей світлий день наші щирі побажання здоров'я, щастя та благополуччя, любові й вдячності учнів, друзів, колег і близьких! Ви першими стоїте біля витоків формування особистості й життєвого досвіду. Закладаєте фундамент базової освіти. Це справжнє покликання й нелегка праця.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Бажайте вчителям і колегам-педагогам успішної діяльності, невичерпної енергії та креативної творчості. Нехай ваші слова, сказані від душі, втілюються у життя.

Особливо щасливий у своїй долі той, кому зустрівся вчитель, який вміє принести у клас захопленість своєю викладацькою діяльністю, любов до дітей педагога, і, звичайно ж, знання, освітлені цією любов'ю. Професія вчителя важка. Вона вимагає не тільки великих знань, а й духовних сил, витримки й навіть мужності. Можливо тому Ваша робота ще й дуже цікава.

Бажаю нашим вчителям міцного здоров'я, оптимізму, творчого пошуку, вдалих знахідок та успішних звершень задуманих справ, єдності у відстоюванні професійних інтересів, талановитих і небайдужих вихованців! Якщо жити для учнів, то вони обов'язково збережуть все те, що Ви у них вклали. І така подяка не може порівнятися ні з чим.

Проза із Днем вчителя: гарні вітання

Душевна проза вчителю, директору, куратору

Педагог, безсумнівно, вартий вашої уваги, поваги й подяки. І не тільки тому, що праця вчителя нелегка. Обирайте гарні привітання від учнів класному керівникові, куратору, директору. Нехай ваші сердечні побажання зігрівають їхні серця.

Вітаю із Днем вчителя! Бути педагогом - це не просто давати дітям знання із книг та підручників. Учитель допомагає учням долати труднощі. А, отже, розуміє дітей і вірить у їхні успіхи. Від душі бажаю Вам бути найкращим і найулюбленішим учителем для учнів! Бажаю поваги колег, батьків і всіх оточуючих! Бажаю внутрішньої сили та гармонії! Радості й щастя Вашій відкритій душі!

Якою б не була традиція привітання вчителів, ніхто не відміняв особисті привітання. Текст прози може бути довільним. Візьміть на озброєння гарне привітання із Днем учителя. Нехай ваші теплі слова подяки, сказані улюбленому вчителеві від душі, піднімуть йому настрій.

Проза із Днем вчителя: гарні вітання

Учитель - горде звання, яке по життю несуть тільки найзаслуженіші та найгідніш! Тож нехай вчительські нелегкі будні приносять Вам виняткову радість і будуть плідними! Бажаю, щоб учні були старанними. Такими, якими дійсно можна пишатися! Любові та поваги Вам із їхнього боку! І нехай у Вашому особистому житті буде все добре! Родинного щастя й затишку! Здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

Якщо ви звично вітаєте педагогів із днем народження, не забудьте, що День вчителя - відмінний привід висловити свою подяку за їхню важку працю. Ви можете сказати коротко такі слова:

Сьогодні увесь світ вшановує людей найчудовішої й дуже важливої професії. Людей, які закладають у наші душі любов до навчання, дають цікаві знання та допомагають пізнавати величезний світ. Честь і хвала учителю! Бажаю успіху в усьому! І хоча Ви вже - справжнє джерело знань, бажаю вдосконалюватися й дивувати всіх навколо цікавими відкриттями!

Вчителю математики варто висловити свою подяку такими словами у прозі:

Бажаю математичного натхнення, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Нехай кожен новий день починається із прекрасних цифр у гаманці! Будьте здорові на всі 100! Дякую за Ваші математичні знання, унікальні відкриття та душевне тепло!

Професія вчителя - це мудрість і молодість душі. Адже у будь-якому віці, спілкуючись постійно із дітьми, педагог у душі відблиском до них. Подякуйте вчителю за його креативність і величезну енергію, за доброту і суворість.

Проза із Днем вчителя: гарні вітання

Ваша праця неймовірно складна. Їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте у свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято в колі сім'ї. Любові Вам, терпіння, удачі, добра, щастя й благополуччя!

Підберіть для дорогого серцю вчителя гарне привітання зі святом. Якщо ви високо цінуєте його увагу, терпіння й розуміння, тоді скажіть слова подяки, побажавши усіляких успіхів на роботі, доброго ставлення колег і гармонії у особистому житті.

Бажаю бадьорості тіла й духу, радості від Вашої нелегкої праці! Нехай Вас оточують повага, тепло й любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і подяка! Високе звання вчителя для кожного із нас наповнене особливим сенсом. Вчителі залишаються у нашій пам'яті на все життя, дають нам не тільки знання про світ, а й допомагають відкрити самих себе, виховати характер, знайти своє місце у житті.

Робота вчителя в усі часи була подвижницькою: щоб бути справжнім учителем, потрібно віддавати й душевні, й фізичні сили, й час, відмовляючи у чому собі та своїм близьким. Хочу висловити величезну подяку за Вашу нелегку працю! Нехай Ваші учні радують своїми успіхами! А енергія, терпіння й постійне творче горіння будуть Вашими постійними супутниками!

Фото, листівки

Проза із Днем вчителя: гарні вітання

Проза із Днем вчителя: гарні вітання

Проза із Днем вчителя: гарні вітання

Відео