Найближчі дні в Україну з Центральної Європи прийде холодне і вологе повітря, через яке денна температура повітря значно знизиться. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

У п'ятницю, 4 жовтня, в північних, більшості західних, центральних, Одеській та Миколаївській областях, вдень, крім заходу, Приазов'я та Криму, пройдуть дощі, в центральних і південних областях місцями з грозою.

Вітер південний з переходом на північно-західний, 7−12 метрів на секунду, вдень у південних, східних і більшості центральних областей місцями пориви, 15−20 метрів на секунду.

Температура вночі +7 +12, на півдні країни до 16 градусів, в західних областях +2 +7, вдень +10 +15, у Кіровоградській, Полтавській, Одеській та Миколаївській областях до 19 градусів; на решті території країни +20 +25; в Карпатах очікується всього +1 +5.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В Києві прогнозуються опади. Вітер північно-західний, 7−12 метрів на секунду. Температура вночі +8 +10, вдень +11 +13.

погода в Україні 4 жовтня

У суботу, 5 жовтня, південній частині, східних, центральних (крім Вінницької) і Сумській областях очікуються помірні, місцями значні дощі, подекуди з грозою; на решті території вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ.

Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 7−12 метрів на секунду.

Температура в південної і східній частині вночі +8 +13, вдень +13 +18, місцями до +21 градуса; на решті території вночі +3 +8 , вдень +8 +13.

У Києві вночі без опадів, вдень можливий невеликий дощ. Вітер північно-східний, 7−12 метрів на секунду. Температура вночі +5 +7, вдень +10 +12.

погода в Україні 5 жовтня

У неділю, 6 жовтня, можуть пройти дощі на півночі, в центрі, на сході і півдні. Пориви вітру будуть досягати 12 метрів на секунду. Вдень на заході температура повітря не підніметься вище 8 градусів, а на півдні очікується до + 16.

погода в Україні 6 жовтня

Нагадаємо, синоптики Львівщини зафіксували температурний рекорд.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попередили про різке похолодання та заморозки.

Також портал Знай.uа писав, як українцям впоратися з осінньою депресією.