Синоптики дали прогноз погоди на жовтень 2019 року. Так, за їхніми даними, другий місяць осені буде доволі теплим, а опадів буде небагато. Синоптики також зауважили, що цьогоріч температура у жовтні буде вищою ніж раніше у цю ж пору року.

Першу половину жовтня температура буде до +18 градусів за Цельсієм. Лише в кінці місяця можливе зниження температури та навіть морози вночі.

погода
погода

Також синоптики прогнозують, що у жовтні буде два бабиних літа, коли температура буде високою, а надворі буде сонячно.

Приплив мас арктичного повітря в кінці місяця, спровокує опади мокрого снігу. При динамічній зональної циркуляції атмосфери, в жовтні існує ризик сильних вітрів. Особливо потужних на півночі країни та в гірських масивах.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Осінь
Осінь

Прогноз погоди на жовтень 2019:

1-10 жовтня
Перша декада жовтня буде виключно теплою в цьому році. Денна температура досягне максимально +15...+18ºС.
11-20 жовтня 2019
Друга декада жовтня буде більш прохолодною і сирий. Температура на півдні досягне +14 градусів. У другій і третій декаді почнуться осінні дощі.
21-31 жовтня 2019
У третій декаді жовтня буде холодно. Ночі будуть морозними, а ранок дуже прохолодним. З'являться перші морози. Протягом дня температура повітря досягне максимально +10...+12 градусів за шкалою Цельсія.

Таким чином, жовтень може принести українцям сюрпризи. Синоптики прогнозують різну погоду від заморозків до справжнього бабиного літа.

Нагадаємо, українцям підвищать пенсії на 12-13%: у Зеленського встановили остаточний термін, коли чекати виплат.

Як повідомляв портал Знай.ua, податки, відпочинок, пільги та зимовий час: що підготував жовтень для українців.

Також портал Знай.ua писав, що українці можуть залишитись без опалення, усе добровільно: новий закон зламав стереотипи.