4 жовтня, Кабмін оприлюднив хороші новини для "євробляхерів" - штрафи знову відклали. Відповідно до нової постанови, "євробляхерів" почнуть штрафувати тільки з 1 січня 2020 року, відповідний документ опублікували на сайті Кабінету міністрів.

Під час дії цього "пільгового періоду" українці можуть зареєструвати свою "євробляху" і не платити штраф. З початку 2020 року рішення вже припинить діяти, повідомляє портал "Хвиля".

Постанову прийняли відповідно до законопроекту, який Верховна Рада України схвалила 12 вересня. Володимир Зеленський підтвердив закон підписом 20 вересня.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Євробляхерів" пощадять: Криклій хоче спростити розмитнення і прибрати надбавку за пробіг авто.

Також Знай.uа писав, що "євробляхерам" запропонували нову формулу розмитнення, у Зеленського пояснили суть: "Ми готові на...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кабмін пішов на поступки евробляхерам: що тепер буде з розмитненням і штрафами.