Українці продовжують активно купувати автомобілі. Так, у вересні цього року до України ввезли 23 тисячі вживаних машин з-за кордону. Це у 3,2 раза більше, ніж реєстрація нових авто за той же місяць.

Про це повідомляє "Укравтопром".

У порівнянні з вереснем минулого року реєстрації імпортованих уживаних легкових авто зросли у 2,3 раза, а їх частка на первинному ринку збільшилася до 76% з 60%.

Купівля авто
Купівля авто

Найпопулярнішим вживаним авто, яке купували українці став Volkswagen Passat. Загалом українці за вересень 2019 року купили 1460 таких машин. Другим став Renault Megane з реєстраціями 1315 авто, на третьому місці Skoda Octavia з результатом 1203 зареєстрованих авто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У п'ятірці лідер серед вподобань українців також є Volkswagen Golf та Ford Focus. Їх купили 912 та 798 одиниць відповідно.

Всього з початку року українську прописку отримали 321,6 тис. ввезених з інших країн уживаних легкових авто, що в 4,5 рази більше, ніж роком раніше. Водночас ринок нових легкових автомобілів за той же період склав всього 61,7 тис. машин.

Нагадаємо, раніше легендарні Skoda Superb і VW Passat радикально змінять: що нового.

Також Знай.uа писав, що "євробляхерам" запропонували нову формулу розмитнення, у Зеленського пояснили суть: "Ми готові на...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що "євробляхери" отримали пощаду від Кабміну: скільки ще можна протягнути без штрафу.