Стало відомо, що на офіційному сайті уряду опублікували розпорядження Кабміну, у наслідок чого українці можуть дізнатися, скільки будуть відпочивати на новорічні свята.

Так, до Нового року 2020 залишилося всього 3 місяці, а уряд України вже повідомили про майбутні вихідні на свята. На новорічні, а також різдвяні свята на українців очікують 4 вихідних дні. Належне розпорядження Кабміну № 7-р опубліковане на офіційному сайті уряду.

Таким чином, 1 січня нового року випадає на середу, завдяки цьому рекомендується оголосити вихідний. До того ж, роботодавцям запропонували перенести понеділок, 30 грудня, на суботу, 21 грудня, а вівторок, 31 Грудень, можна буде відпрацювати в суботу, 28 грудня.

У результаті виходить, що українці будуть відпочивати з неділі, 28 грудня, у середу, 1 січня. Також український уряд збирається перенести робочий день з понеділка, 6 січня, на суботу, 11 січня, з-за чого український народ знову-таки отримає 4 вихідних, а саме з суботи, 4 січня, у вівторок, 7 січня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що за останні кілька днів курс гривні почав істотно коливатися, а гривня стала втрачати зміцнилися позиції.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Іраку тривають масові акції протесту проти чинного уряду країни.

Також портал Знай.ua писав, що у Верховній раді заявили, що українська сім'я зможе заощадити на комунальних тарифах понад 8 тисяч гривень на рік.