Стало відомо, як пільговикам подати заявки на комунальні послуги не виходячи із дому. Для цього достатньо зайти на сайт Міністерства соціальної політики та виконати кілька простих кроків.

Ось, почергова інструкція того, як подати електронну заявку на субсидію:

1. Зайти на сайт Міністерства соціальної політики та знайти рубрику “Е-Сервіси”.

2. У рубриці ”Е-Сервіси” вибрати вкладку ”субсидії”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

3. Вибрати один з трьох способів реєстрації / входу. Є два варіанти:

  • Зареєструватися за допомогою ЕЦП або BankID, що дасть можливість подавати і підписувати документи в електронному вигляді. Зауважимо, що при такій реєстрації не потрібно відвідувати управління соцзахисту.
  • Зареєструватися за допомогою на електронної пошті. Але тоді доведеться роздрукувати, підписати і занести документи до органів соцзахисту документи.

4. Після входу в систему заповнити електронні форми.

5. Підтвердити правильність даних і подати документ.

Виконавши вказані дії, слід перевірити електронну пошту, вказану при реєстрації. Адже після подачі документів на вказану е-адресу має прийти повідомлення про те, що е-заяву на призначення субсидії зареєстрували. Також в повідомленні прийде його номер і копії поданих документів. Мінсоцполітики радить зберегти це повідомлення.