Стало відомо, який курс іноземної валюти підготував на неділю, 6 жовтня, Національний банк України (НБУ). Так, у порівнянні з показниками у суботу, 5 жовтня, гривня залишилася незмінною, адже її показник становить 24,87 за долар – 27,29 за євро. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют НБУ на неділю, 6 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2487,7122 гривні;

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

- 100 євро – 2724,2936 гривень;

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, у 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував всі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що у жовтні для українців готують відразу два грошових нововведення. По-перше, перестануть приймати копійки номіналом одна, дві та п'ять копійок. По-друге, з'явиться нова купюра