Вже з понеділка українців чекають серйозні перепади температури, а подекуди і взагалі до -5. Про таке мешканців держави попередили у прес-центрі Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Як відзначається, вже з понеділка, 7 жовтня, в Україні прогнозуються заморозки в повітрі до -5 ° C. Так, найхолодніше буде в північних, західних і центральних областях. Окрім цього, передбачається, що в південних і східних областях на поверхні ґрунту заморозки будуть до -6 ° C. Щодо столиці, то там температура сягне показника до -3 ° C

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.