У Києві невідомий поламав банкомат ПриватБанку. Зробив він це досить унікально: зловмисник залив його монтажною піною. Відтак, гроші там зняти не можна, пише "Politeka"

Як відзначається, хто таке вчинив з банкоматом невідомо

"На Липківського хтось не подружився з банкоматом, тому вирішив залити його монтажною піною", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що це вже не перший випадок, коли мешканці столиці не можуть зняти гроші з банкомату ПриватБанку. Так, раніше у банку розпочалися збої з платежами, а також списанням коштів. У мережі клієнти і досі продовжують скаржитися на нестабільну роботу банку. Наприклад, незадоволений клієнт розповів про кричущий інцидент.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За його словами, банк списав з його рахунку певну суму, загнавши карту в мінус, а гроші і досі не повернув.

"На гарячій лінії мені сказали що це помилка і протягом 3 днів все виправлять. Через 3 дні нічого не сталося, подзвонив знову - на що мені вже інший оператор відповів уже зовсім інше - що мовляв у мене списалася сума за якісь покупки закордоном 15.08. о 00:00 ночі! Хоча в серпні я взагалі не виїжджав за кордон", - зазначив він.

Він також додав, що ПриватБанк обіцяв протягом 120 днів вирішити цю ситуацію, але пізніше йому надійшла відповідь з відмовою в поверненні списаних коштів.

Нагадаємо, що українців попередили про аферу, якою користуються контори за оформленням швидких кредитів.

Як повідомляв портал Знай.ua, міністр фінансів Оксана Маркарова прийшла на допит в Державне бюро розслідувань. У справі її допитують як свідка у справі про націоналізацію Приватбанку.

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті за останній місяць почастішало звернень в міліцію з приводу шахрайства.