Праворадикал Андрій Білецький, який був командиром першого батальйону полку "Азов" на Донбасі, разом із ветеранами прийшли в Золоте - місто у Луганській області. У відео він заявив, що вони готові захищати територію України у випадку відведення військ.

Відповідне відеозвернення Білецький розмістив на сторінках у соціальних мережах.

"Сьогодні ми тут, всього кілометр залишився до Золотого. Тут сотні молодих хлопців, літніх жінок з Золотого, Сєвєродонецька, всієї Луганщини, які запросили нас. І ми сьогодні організували великий автопробіг на підтримку українців Золотого", – розповів лідер Нацкорпусу.

Андрій Білецький
Андрій Білецький

Зазначимо, що у понеділок, 7 жовтня, розпочнуться розведення сил і засобів в Золотому і Петровському в Луганській області. Білецький заявив, що влада хоче "залишити без прикриття" мешканців цих населених пунктів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Білецький наголосив, що ветерани, які у 2014-му взяли в руки зброю для того, щоб боротися за країну, приїхали сьогодні на свою рідну землю в Золоте і залишаться тут "навіть, якщо влада кине їх напризволяще, навіть, якщо будуть виведені війська".

"Якщо свій прямий обов'язок – захищати кожного українця, кожен сантиметр української землі – не виконує президент, влада, того його виконаємо ще раз ми, ветерани-добровольці. Це наш останній блокпост, і ми даємо слово, що його ніколи не покинемо".

Нагадаємо, на Пальчевського чекає захоплююча битва за посаду мера столиці: "Підходить більше, ніж інші".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову"