29 вересня, неділя, о Кропивницький 12-річного хлопчика привезли в реанімацію опікового відділення з важкими травмами. Випадок стався в Новоукраїнці, Кіровоградська область.

Опіки дитина отримала після того, як спробувала зробити селфі на даху вагона поїзда. Разом з друзями він потай пробрався на залізничний вокзал. На даху поїзда хлопчика вдарило струмом від проводів - напруга в них становить 27.5 кВ. Лікарі оцінюють його стан як критичний - поразка тіла опіками склала 65%.

Мама постраждалого хлопчика прокоментувала ситуацію журналістам і сказала, що не знає, як підліток міг опинитися на даху поїзда. Вона неодноразово йому пояснювала, що це небезпечно робити. Мама вважає, що друзі хлопчика "взяли його на слабо".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Хлопчика вже двічі прооперували, за його життя борються лікарі.

Нагадаємо, раніше покинув малюка "в духовці": у Львові горе-водія оштрафували за нелюдський вчинок.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі може повторитися трагедія Дрогобича: гуртожиток загрожує життю студентів, оголошена евакуація.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про останній шлях байкера: в Одесі трагічно загинув мотоцикліст, моторошна аварія потрапила на камеру.