Авіакатастрофа транспортного літака під Львовом відібрала життя 5 чоловік. На борту перебувало 8 чоловік екіпажу. Врятувати вдалося не всіх. Про це повідомляють місцеві рятувальники. Судно розрізали спеціальними інструментами, аби дістати пострадждалих.

У 07:29 вантажний літак Ан-12 БК змушений був здійснити екстрену посадку. Як повідомили пізніше причиною катастрофи став запас палива, який закінчився ще в повітрі, що і понесло за собою фатальне приземлення.

Це підтвердили в ДСНС, оскільки літак на землі не горів. На борту було вісім чоловік, з яких загинуло п'ятеро осіб. Рятувальники намагалися витягнути екіпаж з шматків кабіни, яка була серйозна пошкоджена при падінні.

В даний час постраждалі доставлені в лікарню. Двоє з них вже прооперовані і залишаються у відділенні невідкладної допомоги. За життя ще одного борються медики.

За словами місцевих мешканців, де сталась катастрофа, літак розбився рано вранці, коли всі Сокильники спали. В той момент, коли літак вже падав, на кладовищі трунарі копали могилу.

Смертельна аварія призупинила роботу львівського аеропорту, який заборонив приймати будь-які рейси як з так і до міста. Оскільки рятувальні служби кинули всі сили на усунення проблеми.

Цікаво, що люди, які перебували на борту літака - українці. Літаку Ан-12 був 51 рік. Його почали експлуатувати ще в 1968 році. До 1995 року літак використовували військові частини, до 2007 року він належав авіакомпанії "Львівські авіалінії", а до 2012 року – авіакомпанії "Меридіан".

Нагадаємо, що "Фрагменти тіл збирали по всьому...": Садовий розкрив моторошні подробиці авіакатастрофи під Львовом

Як повідомляв портал Знай.uа, представники авіакомпанії збираються розслідувати подію

Також Знай.uа писав про те, що в США в результаті аварії бомбардувальника часів Другої світової війни загинуло сім осіб.