Найзавантаженіший аеропорт світу Про’Хара в Чикаго потряс кумедний інцидент із возом. Його свідками стали десятки пасажирів.

Цю інформацію повідомляє CNN.

У повідомленні йдеться, що в робочого електрокара на літньому полі відмовив "газ", через що йому довелося тривалий час кататися по колу, розносячи все, що траплялося на його шляху.

На відео можна побачити, як перелякані й безпорадні люди спостерігають за цією страшною і, одночасно, комічною ситуацією.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Через деякий час, один зі співробітників аеропорту додумався, як виправити ситуацію. Він сів за кермо навантажувача, проаналізував траєкторію електрокара, розігнався і пішов на таран. Коли автомобіль впав набік, робочим вдалося його відключити.

Представники авіакомпанії збираються розслідувати подію. Вони заявили, що пишаються співробітником, якому вдалося врятувати становище.

Доставка продуктов. Машина с бортовым питанием взбесилась в аэропорту Чикаго. Еле уберегли самолёт от столкновения. Пришлось таранить

Geplaatst door Алексей Синельников op Dinsdag 1 oktober 2019

Нагадаємо, зірка "Глухаря" накидался в літаку і влаштував дебош: виводили в наручниках.

Як повідомляв Знай.uа, всі дивляться порно, прибульці не прилітали, а за президентом стежать: Едвард Сноуден написав мемуари.

Також Знай.uа писав, МАУ опинилися в центрі скандалу: заплатив 45 тисяч за квиток і надкушену булочку.