В США в результаті аварії бомбардувальника часів Другої світової війни загинуло сім осіб.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

У США в міжнародному аеропорту в Коннектикуті впав бомбардувальник B-17. Як відомо, на борту було 13 осіб, 10 з них - пасажири, і три члени екіпажу.

В результаті аварії загинуло семеро людей, ще шість були доставлені в найближчу лікарню. Повідомляється, що троє з них отримали важкі поранення. Також відомо, що вже на землі постраждала ще одна людина.


Літак після зльоту декілька хвилин знаходився в повітрі, як раптом, пілот повідомив про несправність і запросив повернутися в аеропорт. Коли пілот намагався посадити літак, то не впорався з керуванням та зіткнувся з ангаром.



Зараз направлена група фахівців, для з'ясування причин падіння літака. Цей бомбардувальник використовували для коротких польотів для любителів авіації та історії.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Нагадаємо, пекельне полум'я пожирає метр за метром, сили рятувальників на кінець.

Як повідомляв Знай. ua, Сибір охопили пожежі, у вогні третина всієї Росії, а у Путіна відмахнулися.

Також Знай. ua писав, що у Києві чоловік згорів живцем, займаючись улюбленою справою.