Смішні та милі єноти-полоскуни дедалі більше завойовують прихильність і любов людства. Їх навіть почали масово брати додому, як домашніх улюбленців.

В деяких країнах, вони як коти – їх можна знайти в сміттєвих баках та біля власних будинків, бо ці хитрі створіння завжди у пошуку їжі, пише Bored Panda.

Але одного разу єноти перевершили себе й увірвались на весілля. Молодята Зара і Зах мали традиційну весільну фотосесію у Сан-франциско.

Була чудова погода і прекрасні краєвиди. Що ще треба для прекрасних фотографій на все життя. Це мало бути традиційне весілля без сюрпризів. Але раптом фотосесію порушила ціла родина єнотів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Ми були такі здивовані тим раптовим нашестям! Спочатку я трохи злякалась, тому що зазвичай це нічні тварини, і вони можуть бути агресивними, отож я попросила молодят тримати дистанцію. Але єноти наближались і поводились досить дружньо!", – розповідає фотограф пари Кетерін Вайт. Звичайно, фотограф почала робити світлини.

"Це ніби кадри з діснеївського мультика, і сподіваємось, гарний знак", – каже Вайт.

Гості були в захваті, а фото стали дуже популярними в мережі. Деякі вважають, що це - гарний знак Адже зазвичай, єноти ведуть нічний спосіб життя.

Нагадаємо, у Одесі народився незвичайний малюк, підкорив Україну одним фото: мімімішність зашкалює.

Як повідомляв "Знай.uа" доброзичлива рись із зони відчуження помахала дослідникам. Вона була сфотографована дослідниками Сергієм Домашевским і Станіславом Гуменюком під час експедиції. Під час зйомки рись помахала їм лапкою

Також "Знай.uа" писав, що в Україні "чорнобильцям" подарували рік бюрократичних страждань.