Зараз українці з жахом чекають на опалювальний сезон, який розпочнеться вже скоро, а також згодом на щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках.

Що стосується безкоштовної комуналки для пенсіонерів старше 70 років, які отримують мінімальну або близьку до неї пенсію, то це питання поки що залишається відкритим.

При цьому жодних конкретних кроків для його вирішення уряд не робить. Адже в проекті державного бюджету на 2020 рік додаткові кошти на цю ініціативу не заклали.

При цьому в Мінсоцполітики вказують, що це питання взагалі не розглядається, оскільки акцент спрямований на субсидії та монетизацію. У відомстві не знають, чи буде ця ініціатива втілена в життя.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Скасування плати за комуналку з'явилася як ідея в процесі пошуку можливих варіантів, щоб допомогти літнім людям. Зараз акцент спрямований на субсидії та монетизацію", - заявили в Мінсоцполітики.

Нагадаємо, експерти відзначають, що опалювальний сезон принесе українцям підвищення цін на газ - тарифи зростуть на 20-25%.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям встановили нову абонплату, скільки доведеться викласти восени.

Також портал Знай.uа писав, що мільйони українців можуть забути про субсидії.