Тисячі добровольців висунули жорсткий ультиматум Зеленському

Добровольчі батальйони зайдуть на окуповану територію у разі відводу ЗСУ на Донбасі. Про це заявив заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт в ефірі ATR.

Добровольці не збираються віддавати "жодного метра української землі". Заступник командира УДА також зазначив, що добровольці проти того, що "шепоче Путін", оскільки "все, чого він хоче, веде до розвалу нашої країни та її окупації".

СБУ таємно вивезла з "ЛНР" важливого свідка - колишнього бойовика

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Контррозвідка СБУ провела спецоперацію, переманивши на українську сторону колишнього бойовика "ЛНР". Свідка звірств терористів вдалося перевезти на територію України.

За інформацією СБУ, чоловік усвідомив помилку і вирішив дати свідчення українській стороні щодо злочинних дій російських терористів.

В Україні невдовзі легалізують нову валюту: гривні доведеться посунутися

Українське Міністерство цифрової трансформації збирається протягом 2-3 років легалізувати діяльність з майнингу криптововалют, залучити в країну міжнародні криптовалютні біржі, а також зробити Україну конкурентоспроможною на світовому ринку віртуальних активів, залучити зарубіжні компанії та інвесторів.

В уряді збираються розробити версії оподаткування у сфері поводження з криптовалютою, а вже до літа 2020 року затвердити міжнародні рекомендації по боротьбі з відмиванням коштів, щоб зменшити негативні результати легалізації криптовалют.

Українська тенісистка пробігла марафон без ноги і встановила рекорд

Українська тенісистка Тетяна Воротиліна, якій після ДТП в Таїланді поставили протез, показала всім приклад мужності та сили волі. Дівчина взяла участь у марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon, встановивши рекорд України. Мужня спортсменка пробігла 42,195 км за 5 годин 22 хвилини.

Колеса для Дмитра Разумкова: що підготували колеги для спікера Верховної Ради

Члени партії "Слуга народу" вибрали оригінальний подарунок для голови парламенту.
Сьогодні відзначає День народження голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Йому виповнилося 36 років. Це його перше свято на новій посаді, тому колеги по фракції поспішили ще з самого ранку привітати іменинника та подарували йому електровелосипед.