У Пенсійному фонді розповіли, чи може втрата свідоцтва про соціальне страхування вплинути на трудовий стаж і чи потрібне воно при оформлені пенсії.

Як відомо, такі свідоцтва видавалися на початку 2000-них повнолітнім громадянам, але в даний момент їх вже не випускають. "Зелена картка" не може вплинути на призначення пенсії, адже у наш час вона вже втратила свою актуальність.

Для кожного українця в електронному вигляді існує картка, в яку внесено анкетні дані, страж і суму пенсионных нарахувань. Кожен може перевірити, чи нараховує його роботодавець обов'язковий платіж у Пенсійний фонд.

Нагадаємо, у Пенсійному фонді України пояснили, що потрібно для виходу на пенсію.

Раніше Знай.ua повідомляв, днями національна комісія, яка займається державним регулюванням у сфері енергетики і комунальних послуг, затвердила нову методику розрахунку тарифів на доставку газу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також Знай.ua писав, в Україні до 2020 року планують знизити поріг допустимої швидкості і збільшити штрафи.