Приватбанк відзвітував про рекордний прибуток, який став новим досягненням всієї банківської системи України.

За результатами роботи 9 місяців 2019 року Приватбанк збільшив чистий прибуток до 27,4 мільярдів гривень. Про це повідомили в прес-службі фінустанови. Зазначається, що такий прибуток став абсолютним рекордом не лише для банку, а й для всієї банківської системи України.

Голова правління банку Петр Крумханзл заявив, що чистий комісійний дохід банку за 9 місяців 2019 року становить 13,3 млрд грн, чистий процентний дохід — 14,7 млрд грн.

Голова правління Приватбанку Петр Крумханзл

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для порівняння, за аналогічний період 2018 року чистий комісійний дохід Приватбанку становив — 11,722 млрд грн, а чистий процентний дохід — 10,685 млрд грн.

Нагадаємо, Коломойський заговорив про виведення $5 мільярдів з ПриватБанку.

Як повідомляв портал Знай.ua, "ПриватБанк" запустив революційний сервіс "оплати обличчям".

Україна стала однією з перших країн Європи, де впровадили революційну технологію. На даний момент оплатити покупки "обличчям" можна в чотирьох магазинах мережі Hop Hey, які знаходяться у Дніпрі.

Для використання сервісу "оплати обличчям" потрібно встановити оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24. Потім за інструкцією програми потрібно зробити три селфі і прив'язати картку Visa. Після цього можна сплачувати покупки, подивившись в камеру поруч з касою.

Також Знай.ua писав, "ПриватБанк" спільно з MasterCard запустив тематичні обкладинки, надавши користувачам можливість налаштувати дизайн своїх карт у Apple і Google Pay.