Стало відомо, що не так давно "ПриватБанк" спільно з MasterCard запустив тематичні обкладинки, надавши користувачам кастомизировать дизайн своїх карт у Apple і Google Pay. На кастомізації дизайну віртуальних карт вирішили не зупинятися і взялися за зовнішній вигляд фізичних пластикових карт. В рамках недавнього заходи PrivatBank Innovation Day також оголосили про випуск нової "кольорової" лінійки платіжних карт. Таким чином вони надали клієнтам можливість вибирати.

"Разом з Mastercard ми розробили нові концепти дизайнів, і сьогодні ми прощаємося з нашою легендарної полуничкою", заявив Олексій Шабан.

Також у банку підкреслюють, що при виготовленні нових карт використовуються технології і рішення, які раніше застосовувалися лише для преміальних карт. Всі кольорові універсальні карти і карти для виплат будуть безконтактними. До того ж охочі зможуть замовити собі нові карти абсолютно безкоштовно.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Перша партія в розмірі близько 5 000 примірників з'явиться в центральних відділеннях Києва на початку жовтня 2019 року. Потім нові картки поступово будуть поширюватися по регіональним відділенням по всій Україні.

Новые карты «ПриватБанка»

Эпоха клубничек ушла — «ПриватБанк» скоро обновит стандартный дизайн карт. Вот как они будут выглядеть:

Geplaatst door AIN.UA op Vrijdag 13 september 2019

Нагадаємо, що "ПриватБанк" запустив оновлений Privat24.

Як повідомляв портал Знай.ua, "ПриватБанк" дізнається про українців все заради однієї мети.

Також портал Знай.ua писав, що "ПриватБанк" запустив революційний сервіс "оплати обличчям".