Справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури. Відповідний пост Аннет Макарена розмістила в Facebook.

Вона розповіла, що її дитині в школі дали завдання з української літератури – прочитати легенду про Україну і знайти зв'язок з іншим твором. І її дуже обурило і розлютило безпосередньо зміст легенди.

У сюжеті розповідається про те, як Бог роздав всім країнам таланти. Так, французи отримали елегантність, поляки талант торгівлі, італійці музикальність, а росіяни владу.

"І в кутку залишилась боса нещасна дівчинка. Без талантів (гола-боса-тупенька) Всім таланти роздав, а нам не дісталося. А ТЕПЕР УВАГА!!!! Нам Бог дав.... пісню. Іди, голабоса, співай! Неси, каже, свою пісню у світ! Так, власне, до чого це все?! Моя країна у війні! Ми виховуємо молоде міцне впевнене покоління, яке повинно підняти країну з колін! Довести свою спроможність світу. А в підручниках вчимо незміцнілі уми того, що українці-це вічно співають босі і голі дівчини. Зверніть увагу! Не міцний парубок, не кремезний хлопчина, а вічно плаче дівчинка", - обурюється Аннет.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Жінка звернулася до Міністерства освіти і науки України з питанням про те, чи віддають вони звіт тому, чого навчають дітей і яку приховану інформаційну війну ведуть.

Також вона зазначила явна невідповідність у самій легенді, якщо вже італійцям дали талант до музики, а співати відправили українку.

❌❌❌ ПОЗОР!!!! У меня нет слов!!! Вернее #многобукв Держите меня семеро!!!! Мой мозг категорически отторгает увиденное, а...

Geplaatst door Annet Makarena op Donderdag 10 oktober 2019

Нагадаємо, харківським школярам запропонували оригінальний експеримент.

Як повідомляв Знай. ua, чого не знають психологи та батьки про жорстоке буллинге в школах.

Також Знай. ua писав, що киянам показали, чим годують дітей у школах.