У мережі стало вірусним відео з Перу, де його герой - 12-річний школяр Віктор Мартин Ангуло Кордова робить домашню роботу дуже незвичайним способом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що хлопець щовечора після заходу сонця сідає навпроти вуличного ліхтаря, робить домашнє завдання та читає підручники.

Першими на Віктора звернули увагу місцеві поліцейські, в акаунті яких з'явились світлини хлопця.

підліток

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Хлопчик робить домашню роботу при світлі вуличного ліхтаря".

Опубліковані кадри відразу ж зібрали величезну кількість переглядів. Небайдужі глядачі в коментарях високо оцінили жагу до знань і наполегливість хлопчика і звернулися до місцевої влади, так що дуже швидко історія стала надбанням адміністрації міста.

Крім того після публікації мер міста також відвідав хлопця та розповів про умови у яких проживає вся сім'я. За його словами родина Віктора не може дозволити собі заплатити за комунальні послуги.

Мер міста також розповів, що раніше хлопчик робив уроки при світлі свічок, але зараз за його власними словами знайшов ще більш економний спосіб і щовечора працює над домашньою роботою при світлі ліхтаря.

При цьому він зібрався продовжувати навчання у школі та вже працює над тим щоб у майбутньому стати поліцейським та допомагати своїй сім'ї.

У мережі відразу почали коментувати потяг до знянь підлітка.

"Просто згадай цю історію, коли син або дочка в черговий раз будуть просити тебе купити новий смартфон" - зазначали користувачі мережі.

Варто нагадати, що до початку нового учебного року залишилося ще майже півроку. Однак батьки майбутніх першокласників українських шкіл уже цікавляться питаннями того, в який навчальний заклад віддати дитину і які для цього потрібні документи.

школярі

Нагадаємо, відомий український шеф-кухар, переможець шоу "Майстер-шеф" Євген Клопотенко узявся змінювати харчування в українських шкільних їдальнях. Отже, що потрібно змінювати, аби молоде покоління українців харчувалося у навчальних закладах повноцінно та смачно.

Як повідомляв "Знай.ua", двоє чоловіків — ідентичні близнюки змушені виплачувати аліменти на одну дитину. Таким був наказ суду. Унікальний випадок трапився у бразильському штаті Гояс.
Після встановлення батьківства шляхом ДНК-тестув їхньому випадку аналіз не дав чіткого результату.

Також "Знай.ua" писав, що у місті Вараш Рівненської області розшукують чоловіка, який жбурнув 6-річну дівчинку з бетонних сходів.

Від Порошенко до Зеленському біжать депутати - Віталій Купрій