Викладачка однієї з американських шкіл у штаті Каліфорнія, 33-річна Джастін Крістін Нельсон зізналася на судновому засіданні, що займалася оральним сексом зі своїм 13-річним учнем просто в навчальному класі. З міркувань моралі ім'я хлопчика не розголошується.

Про це повідомляє видання Daily Star.

Вчителька, однак, стверджує, що насправді це вона є жертвою, і що хлопчик примушував її до сексу.

"Це справжній хижак", - заявила вона.

Заміжня Нельсон, у якої є дитина, розповіла, що зблизилася зі своїм учнем в 2016 році, обмінюючись повідомленнями у соцмережі Instagram. Спочатку їх об'єднала спільна любов до баскетболу. Жінка каже, що на якомусь етапі послала школяреві своє доволі фривольне фото з дівич-вечора.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Джастін Нельсон

Після цього якось у школі хлопчик поцілував її. Це її "засмутило", але вона не стала подавати скаргу керівництву, оскільки він вибачився. Незабаром учень почав її шантажувати, наживаючись, а також вимагаючи, щоб вона здійснила оральний статевий акт. За словами адвоката Роджера Наттала Джастін боялася, що школяр публічно розповість про їх "недоречну дружбу" і тим самим зруйнує її кар'єру. Перебуваючи під тиском, вона погодилася на секс.

Наттал назвав учня брехуном і агресором, який сфабрикував історію й підтасував факти. Прокурор Ліз Нельсон не погоджується з доводами захисту і вважає, що бреше як раз її тезка.

"Містер Наттал хоче переконати нас у тому, що 13−14-річний восьмикласник може повністю контролювати ситуацію. О, будь ласка! Так хлопчик був наляканий до смерті, щоб розповісти про те, що трапилося", — сказала представниця звинувачення.

Нагадаємо, зірка "Один вдома" підтвердив моторошні дані про збочення Джексона: спав з ним десяток разів.

Як повідомляв Знай.иа Сальма Хайєк відверто розповіла про особисте життя: домагання Вайнштейна і шлюб з мільйонером.

Також Знай.uа писав, скандального режисера після смерті звинуватили в страшному: мовчала і терпіла біль роками.