Двоє чоловіків — ідентичні близнюки змушені виплачувати аліменти на одну дитину. Таким був наказ суду.

Про це пишуть західні ЗМІ.

Унікальний випадок трапився у бразильському штаті Гояс.

Після встановлення батьківства шляхом ДНК-тестув їхньому випадку аналіз не дав чіткого результату.

ДНК-тест

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Відповідачі відмовилися добровільно повідомити, хто з них двох є батьком дівчинки — таким чином вони сподівалися уникнути виплати аліментів на утримання дитини.

Брати-близнюки — в матеріалах суду їхні імена позначені як Фернандо і Фабрісіо, а прізвище не розкривається відповідно до вимог закону — ходили на побачення з жінками по черзі, видаючи себе один за одного. Тому мати новонародженої не змогла знати, хто ж насправді є батьком дитини.

Близнюки

Суддя заявив, що приховуючи правду, відповідачі позбавили дівчинку права знати, хто є її біологічним батьком. Крім алміентів від обох бразильців, суд також зобов'язав записати у свідоцтві про народження обох чоловіків, як батьків дівчинки.

Тепер жінка буде отримавати на дитину 230 реалів (близько 60 доларів США) щомісяця від кожного з близнюків. Ця сума становить 30% від мінімальної зарплати в Бразилії.

дитина

"Один з відповідачів намагався зловмисно ввести суд в оману і приховати факт свого батьківства. Згідно із законом, така мерзенна поведінка має бути покарана", - заявив суддя.

Також у матеріалах справи зазначається, що чоловіки, користуючись тим, що є ілентичними близнюками, використовували жінок та обманювали їх, таким чином маючи більше статевих стосунків.

інтимні стосунки

Коли "подруги" ловили їх на зраді, брати також користувалися своєю схожістю як прикриттям, заявляючи розгніваним жінкам: "Це був не я, це він".

Нагадаємо, весь світ пильно стежить за станом вагітної Меган Маркл, яка народить найближчими тижнями.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Іраку народилась дитина з найрідкіснішою аномалією.

Також Знай.ua писав про те, що у Росії школярка народила в туалеті та сховала тіло немовляти у пакеті для сміття. Про вагітність 16-річної ніхто навіть не здогадувався.