До народження первістка британського принца Гаррі і Меган Маркл, одружилися в травні минулого року, залишаються лічені тижні, пишуть Факти.

Дата народження

Про вагітність Меган Маркл Кенсінгтонський палац повідомив 15 жовтня минулого року. У офіційній заяві туманно говорилося, що маля з'явиться на світ "навесні 2019 року". У січні, у час візиту в місто Біркенхед сама герцогиня під час бесіди з фанатами королівської сім'ї зізналася, що знаходиться на шостому місяці вагітності. І, отже, пологи відбудуться в кінці квітня або на початку травня. Пізніше, однак, з'явилися повідомлення про те, що колишня актриса може народити раніше строку. Її вже навіть нібито госпіталізували з помилковими переймами.

Передбачається, що день народження майбутнього малюка Сассекса може збігтися з днем народження кого-небудь з членів королівської сім'ї. Так, молодший син Кейт Міддлтон і принца Вільяма принц Луї з'явився на світ 23 квітня минулого року. Його сестра принцеса Шарлотта святкує день народження 3 травня. А сама королева Єлизавета відзначає це свято 21 квітня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стать дитини

Меган заявила, що вони з чоловіком не знають статі дитини, так як хочуть, щоб це стало для них сюрпризом. Проте, ходять чутки, що на вечірці baby shower, яку для уродженки США влаштовували в Нью-Йорку її подруги в наприкінці лютого, Маркл повідомила їм стать немовляти. Ось тільки відомості з різних джерел діаметрально різняться: одні стверджують, що це дівчинка, інші, що хлопчик. Не вщухають також чутки про те, що у Гаррі з Меган будуть близнюки.

Судячи з букмекерськставками, більшість схиляється до що подружжя все ж народиться "маленька принцеса", яку ймовірно назвуть на честь матері Гаррі - Діаною.

Де відбудуться пологи

Поки залишається загадкою місце, де Меган збирається народжувати. Принцеса Діана і Кейт Міддлтон народжували своїх дітей в крилі Ліндо лондонської лікарні Святої Марії. Тут також справили на світ своїх дітей сестра Кейт Піппа Міддлтон і дружина Джорджа Клуні Амаль. За інформацією преси, співробітникам лікарні заборонили брати відпустку в квітні. Це може свідчити про те, що дружина принца Гаррі має намір послідувати сімейній традиції і провести на світ спадкоємця у тому ж медичному закладі, де колись з'явився на світ її чоловік.

Хресні

У числі потенційних хресних називали також подруг Меган - стиліста Джесіку Малруні, тенісистку Серену Вільямс, а також друга Гаррі Чарлі ван Старунбензі, у якого вони з Меган не так давно були на весіллі.

Нагадаємо, розлючена Єлизавета II наклала вето на прохання Меган Маркл.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що королева суворо заткнула роти Маркл і Міддлтон.

Також портал "Знай.uа" писав, що королева Єлизавета розбила мрії Меган Маркл і принца Гаррі.