Користувач Facebook Володимир Сивоконь опублікував на своїй сторінці відео того, як в супермаркеті "АТБ" невідомі жорстоко принижували темношкірого іноземця.

Украина, наши дни, супермаркет АТБ... Слов нет, реально стыдно жить с такими недолюдьми в одной стране!

Geplaatst door Volodymyr Syvokon op Donderdag 10 oktober 2019

На відео видно, як невідомі змушували іноземця з'їсти банан, спробували вдарити його і не реагували на слова жінки, яка просила це припинити. "Ти його хаваєш і все", - насмішкувато говорить автор відео.

Автор посту підписав відео: "Україна, наші дні, супермаркет АТБ... Слів немає, реально соромно жити з такими недолюдьми в одній країні!" і розповів, що ролик йому прислав його тренер - теж темношкірий. Хто знущався над чоловіком і знімав відео в даний момент не відомо.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Користувачі мережі були обурені побаченим і залишили безліч гнівних коментарів. Багато були здивовані тим, що в конфлікт не втрутилася охорона магазину і не спробувала допомогти чоловікові. Люди також були засмучені тим, що такі випадки - не рідкість, і досі є ті, хто дозволяють собі поводитися з іншими людьми настільки жахливо.

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Коментарі користувачів

Нагадаємо, раніше багно за ціною картоплі: АТБ погруз у гучному скандалі - навіть глянути гидко.

Також Знай.uа писав, що польський бізнесмен вразив мільйони заробітчан в саме серце: "Ніяких українців та їм подібних".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Гуфа змусили вибачатися за образливі слова: "Мені подобаються...".