GUF (Олексій Долматов), популярний російський репер, потрапив у центр скандалу після того, як він розповів в інтерв'ю, яким жінкам він віддає перевагу.

Олексій давав інтерв'ю Ксенії Собчак і зробив расистську заяву про те, які жінки йому подобаються: "Мені подобаються хачухи – я зрозумів. У мене перша любов була грузинка, дружина – чеченка. Я часто дивлюся на осетинок, армянок".

Користувачі мережі ополчилися на Олексія за те, що грузинок і чеченок він обізвав "хачухами". В результаті, Олексій вибачився перед жінками, яких він образив після того, як користувачі мережі звинуватили його в расизмі.

Виконавець опублікував на своїй сторінці в Instagram відео з вибаченнями і сказав наступне: "Хотів би вибачитися перед жінками Кавказу. Нікого не хотів зачепити. Неправильно висловився, негарно вийшло. Щиро жалкую".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тупак повернувся з того світу: фанати опублікували знімок постарілого репера.

Також Знай.uа писав, що Снуп Догг забув рюкзак з цілим статком у нічному клубі: господар закладу ледь не пішов на пенсію.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "читав реп 13 годин поспіль": навіщо Снуп Догг накурив Меттью Макконахі своєї травичкою.