Схоже для американського репера Снуп Догга (Snoop Dogg) гроші взагалі не проблема.

За словами власника нічного клубу "Хронометр" в Ексетері, як-то в 2014 році американський реп-виконавець просто забув про рюкзак, набитий грошима, після однієї з вечірок, пише Daily Star.

В той час легенда гангста-репу гастролював по Великобританії і заробляв на кожному з концертів солідну виручку.

Снуп Догг

Адміністратор закладу Джордж Слоан згадує, як вони здивувалися, заглянувши в вміст рюкзака. Проте незабаром один з друзів Снупа Догга подзвонив йому посеред ночі і попросив когось з персоналу закладу відвезти грошовий рюкзак до них в готель.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Пам'ятаю, як я сказав, що мене вже немає на місці, але я пообіцяв, що ми що-небудь придумаємо", — розповідає Джордж.

За словами господаря нічного клубу, в рюкзаку зберігалося готівки на суму від 300 000 до 400 000 фунтів стерлінгів — від 400 000 до 500 000 доларів.

"Я міг би піти на пенсію тієї ночі", — захоплено згадує Джордж.

Снуп Догг

Тепер же Снуп Догг у всю знімається в голлівудських фільмах і заводить дружбу з оскароносним акторами. Наприклад, з Метью Макконахі, який нещодавно розповів про цікавий випадок, який стався на знімальному майданчику фільму "Пляжний нероба".

Одного разу під час репетиції знаменитий репер підсунув акторові замість бутафорської косяка справжню марихуану.

В подальшому актор стверджує, що марихуана подіяла на нього відповідно — він читав реп 13 годин.

"До кінця ночі я не міг промовити ні слова англійською. Зате нареповав вдосталь", — згадує зірка "Справжнього детектива".

Снуп Догг і Метью Макконахі

Нагадаємо, відома голлівудська актриса Енн Хетеуей зізналася в ефірі шоу Еллен Дедженерес, що вирішила зав'язати з алкоголем після того, як провела веселу ніч з Меттью Макконахі.

Як повідомляв раніше "Знай.uа" відомий американський репер Снуп Догг опублікував мем російською мовою про легалізацію легких наркотичних засобів в Канаді.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, як нідерландські вчені накурили "спайсами" 17 добровольців, і що з цього вийшло.