Голлівудський актор Метью Макконахі розповів про цікавий випадок, який стався на знімальному майданчику фільму "Пляжний нероба" між ним та американським репером Снуп Доггом.

Обидві зірки були запрошені в минулу середу на шоу "Джиммі Кіммел в прямому ефірі" в рамках рекламної кампанії комедійного фільму Хармоні Коріна про поета Місячного Песа, який столкулся з творчою кризою.

У своєму інтерв'ю Снуп Догг і Метью Макконахі розповіли, що одного разу під час репетиції на знімальному майданчику знаменитий репер підсунув акторові замість бутафорського косяка справжню марихуану.

"Ти читали реп 13 годин поспіль", — розсміявся 47-річний виконавець.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під час інтерв'ю Макконахі зізнавя, що Снуп спритно підмінив бутафорський косяк, які зазвичай використовується під час зйомок вживання наркотичних речовин.

Снуп Догг і Метью Макконахі

"Зазвичай туди додають орегано або щось схоже. Отже, ми репетируємо сцену, триває вона близько шести хвилин. Ми мотаемся туди-сюди, тут я почав здогадуватися, що щось не так, зрештою, він говорить: "Йоу, Місячний пес, та це ж не бутафорська трава. Це трава Снупа. А я відповідаю: "Ах, ти, зараза", — згадує актор.

В подальшому актор стверджує, що марихуана репера подіяла на нього відповідно.

"До кінця ночі я не міг промовити ні слова англійською. Зате нареповав вдосталь", — згадує зірка "Справжнього детектива".

Репер Снупп Догг, сміючись, запевнив, що Метью після цього читав реп 13 годин поспіль.

Після дует зізнався, що добре подружилися на знімальному майданчику.

Снуп Догг і Метью Макконахі (кадр з Пляжного неробу)

Нагадаємо, відома голлівудська актриса Енн Хетеуей зізналася в ефірі шоу Еллен Дедженерес, що вирішила зав'язати з алкоголем після того, як провела веселу ніч з Меттью Макконахі.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", відомий американський репер Снуп Догг опублікував мем російською мовою про легалізацію легких наркотичних засобів в Канаді.

Також інформаційний портал "Знай.uа" писав, як нідерландські вчені накурили "спайсами" 17 добровольців, і що з цього вийшло.