П'яний житель Києва в ніч на 12 жовтня повідомив про мінування мосту Патона. Відповідне повідомлення з'явилося в прес-службі поліції.

Правоохоронні органи отримали повідомлення про замінування мосту в ніч на 12 жовтня. На місце можливого правопорушення виїхали вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками, слідчо-оперативна група, "швидка" та рятувальники.

Міст Патона повністю дослідили і не знайшли ніяких вибухових речовин. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу лжеминера. Його затримали у власній квартирі.

"Він був п'яний, коли повідомив неправдиву інформацію про замінування. Це 30-річний місцевий житель. Раніше проблем із законом у нього не було", – розповів начальник відділу карного розшуку Святошинського управління поліції Роман Даценко.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Запоріжжі замінували недобудований аеропорт, кому нічим зайнятися.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром замінували ТЦ, блискавична евакуація.

Також Знай. ua писав, що у Франківську схопили малолітню "минершу".