Міністерство внутрішніх справ України готується до проведення святкувань у честь Дня захисника України. Відомо, що у святкові дні планується провести близько 300 заходів по всій території України. Поліція активно готується до забезпечення безпеки громадян.

Так, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий розповів, що до правоохоронних органів надійшла велика кількість заявок на проведення масових заходів на свято Покрови і День захисника України.

Про це він сказав під час наради, передає департамент комунікацій МВС України.

Він зазначив, що по всій країні проходитиме близько трьохсот святкових заходів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тільки у Києві ветерани та добровольці подали заявки на п'ять акцій. Для наших правоохоронців — це не виклик, ми звикли до роботи на таких масових заходах. Однак, ми повинні забезпечити безпеку кожного громадянина нашої держави", - заявив Сергій Яровий.

За його словами, до роботи планують задіяти підрозділи Нацполіції, Нацгвардії і рятувальників.

"Доручаю керівникам провести зустрічі з організаторами цих заходів, громадських організацій, ветеранами та добробатами, які планують акції в цей святковий день, щоб вони, зі свого боку, також звернули увагу на питання безпеки", - додав перший заступник міністра.

Нагадаємо, і досі чути змучені стогони: у Львові реставрують колишню жіночу в'язницю.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський призначив губернатора Одеської області: хто зайняв крісло противника Порошенка Степанова.

Знай.uа писав, в "ПриватБанку" коїться недобре: охоронці злили секретну інформацію про Коломойського, "100 відсотків".