У неділю, 13 жовтня, православні християни вшановують пам'ять святителя Михаїла, першого митрополита Київського.

День вважається сприятливим для нових починань та проектів, які несуть в собі благородний посил.

Що не можна робити 13 жовтня у свято святого Михайла:

Ходити в гості. Цей день вважається несприятливим для того, щоб ходити в гості і приймати друзів і знайомих у себе. Велика ймовірність, що день закінчиться сваркою. В хату краще не пускати незнайомих людей, інакше сім'я може зруйнуватися.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Сваритися, сперечатися, злитися, виявляти інші негативні емоції. День Михайла варто провести в позитивних емоціях і молитві. Так ти отримаєш заряд везіння для нових починань.

Лінуватися. Якщо у цей день добре попрацювати, то доля буде до тебе прихильна ще довгий час. Не відкладай справи, і якщо ти почнеш їх сьогодні, тебе чекає неодмінний успіх.

Приймати подарунки від малознайомих людей. Таким чином ти можеш накликати на себе біди, прийнявши з рук малознайомої людини всі невдачі та хвороби. Краще ввічливо відмовитися.

Нагадаємо, священик з Одеси обладнав церкву під землею.

Як повідомляв портал Знай.uа, розлючена львів'янка ледь не знесла церкву разом з попом.

Також портал Знай.ua писав, митрополит Епіфаній влаштував сюрприз віруючим у день міста.