Українська державна компанія "Укрзалізниця" відома своїми жахливими умовами у потягах та часто потрапляє у гучні скандали. Так, цього разу пасажири електрички їхали у вагоні, де на одній з лавок не було сидіння.

Відповідний допис опублікував користувач соціальної мережі Facebook у групі "Підслухано Гребінка".

"Укрзалізниця - все комфортне для людей)", - йдеться у підписі до фото.

На фото видно, що сидіння повністю відсутнє. До того ж у кадр потрапили жахливі умови всередині потягах, де всюди бруд та старе обладнання.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Українці не пройшли повз допису та активно почали коментувати побачене. Користувачі соцмережі відзначають, що самі не раз потрапляли у подібні ситуації й не задоволені сервісом державної компанії.

У коментарях також відзначили, що в Україні не бережно ставляться до державного майна.

Нагадаємо, душогубка на колесах: "Укрзалiзниця" влаштувала українцям пекельнi вихiднi, - моторошне відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці в старості зможуть розгулятися на широку ногу: коли чекати на підвищення пенсій.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" підняла ціни до небес, не кожен зможе дозволити собі поїздку: "Робимо Женю трішечки багатшим".