Українка Катерина Фелліні отримала міжнародну премію EyeEm Awards на Berlin Photo Week і звання найкращого фотографа року. Її робота під назвою "Тонкий еротизм" стала кращою в категорії "Портрет". Про це пише The Village Україна.

"Образ є частиною серії фоторобіт, якими я зараз займаюся. Його робоча назва – "Тонкий еротизм", і в цьому проєкті я продовжую досліджувати питання людської сексуальності, чуттєвості та невербального спілкування. Я хочу, щоб людей бачили, чули, визнавали. Щоб стерти все, крім суті, у яку я так часто закохуюсь", – поділилася Катерина.

Тонкий еротизм

Переможниця співпрацюватиме з командою EyeEm. Її чекають в British Journal of Photography, Format, інтерв'ю, лекції та фотоподії, робота з партнерами та клієнтами EyeEm.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фелліні зазначила, що ця перемога для неї ще й нагадування собі про те, що вона, насамперед, фотограф і важливо присвятити цій справі якомога більше часу.

Довідка. EyeEm Awards - щорічна премія, якою нагороджують найкращих фотографів, починаючи з 2015 року. Вона включає 10 категорій: Minimalist, Creative, Architect, Photojournalist, Foodie, Great Outdoors, Street Photographer, Traveler и Mobile Photographer и Portraitist.

Нагадаємо, на всесвітньому конкурсі класичного співу "Кардіфського голосу", який проходив у Британії, переміг український співак з баритоном.

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик підкорив українців виконанням гімну після перемоги над Візерспуном, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Усик прокоментував першу перемогу в хевівейті.