Чого чекати українцям у нових платіжках за комуналку

В Україні з початку опалювального сезону в черговий раз зростуть суми в квитанціях на оплату житлово-комунальних послуг. Отже, в платіжки буде додана одна з основних статей витрат на “комуналку”.

Щоправда, для кожного регіону підсумкові суми за цей вид “комуналки” можуть бути різними. Адже для жителів багатоквартирних будинків основна стаття витрат за житлово-комунальні послуги – це тариф на тепло, а для багатьох приватних і малоповерхових будинків – це тариф на газ.

Добірка фактів з прес-марафону Зеленського, які не помітив ніхто

Президент Володимир Зеленський дав найдовшу в історії прес-конференцію, яка увійшла у Книгу рекордів Гіннеса. Так, у четвер, 10 жовтня, глава держави близько 14 годин відповідав на запитання різних груп журналістів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Журналісти поставили гаранту тисячі питань, зокрема, найбільше їх цікавили питання врегулювання ситуації на Донбасі, команда президента Зеленського, недавній скандал навколо розмови з Дональдом Трампом і посадки корупціонерів.

День захисника Зеленський відсвяткує на Донбасі

У понеділок, 14 жовтня українці відзначають День захисника України. З нагоди свята президент Володимир Зеленський запланував робочу поїздку в Донецьку область.

"14 жовтня 2019 року президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою відвідає Донецьку область", – повідомляє Донецька ОДА.

МВФ заморозив черговий транш

Процес переговорів України і Міжнародного валютного фонду, які ведуться по створенню нової програми, можуть піддатися "заморожуванні". Причиною припинення переговорів може стати суперечка між державою і олігархом Ігорем Коломойським за контроль над "ПриватБанком".

Кабмін веде переговори про нову кредитну програму МВФ обсягом 3,9 мільярда доларів. Рожкова сказала, що розмір програми може бути збільшений до 8 мільярдів доларів.

Як зміняться ціни на прилади в Україні

В ЄС з 2021 року працездатність великої побутової техніки повинна становити не менше 10 років. Нові стандарти зобов'яжуть виробників випускати до них запчастини для забезпечення цього терміну.

Також крім турботи про якість, нові стандарти покликані поліпшити ще й екологію в країні, а саме зобов'язати виробників випускати більше "зелену" техніку.